Naš cilj

nas cilj slika

Život u stambenoj zgradi može biti ugodan, ali isto tako može postati noćna mora. Da se ne bi dogodilo ovo drugo, o njoj netko mora voditi brigu. Zakonodavac je propisao da to mora biti upravitelj zgrade, a upravo iz razloga koji su navedeni ranije u uvodu. 

Vaša je odluka, ali i odgovornost kome ćete ukazati povjerenje.

Samim izborom upravitelja i predstavnika kao koordinatora, ne znači da prestaje svaka obaveza i odgovornost svakog pojedinog suvlasnika zgrade o informiranju i aktivnom odlučivanju.

Naprotiv, za aktivnosti koje se ili će se provoditi u nekom razdoblju (tu se prvenstveno misli na radove i zahvate koji iziskuju veća financijska sredstva) potrebna je suglasnost većine suvlasnika stambene zgrade, pogotovo ako sredstva pričuve nisu dovoljna za navedene radove i zahvate.

I ne zaboravite! Vi ste vlasnici stanova, suvlasnici zajedničkih dijelova zgrade i sredstava pričuve, a mi smo upravitelji po mjeri stanara.

Zajedno možemo postići da Vaš život u zgradi bude ugodan. Ukoliko želite da napravimo ponudu za Vašu stambenu zgradu, molimo vas da ispunjeni UPITNIK dostavite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

P.S. Nije problem ako ne znate sve tražene informacije iz upitnika, što nam detaljnije opišete svoju zgradu, naša personalizirana ponuda će biti preciznije definirana!